Over Hippodameia

Over Hippodameia

Hippodameia is sinds 2009 een exclusieve Amsterdamse netwerkvereniging die bestaat uit ambitieuze Young Professionals. Wij bieden talenten een mooi netwerk en brengen leden in contact met talenten van verschillende disciplines.

Exclusieve Netwerkvereniging

De grote kracht van onze verenigingen is de interdisciplinariteit van hoogopgeleide, ambitieuze toptalenten die door het lidmaatschap hun netwerk uitbreiden en hun horizon verbreden.

Bedrijven benchmarken continu met andere branches om er van te leren en hun dienstverlening te optimaliseren. Wij geloven dat dat bij mensen net zo werkt. De kracht van het samenbrengen van verschillende disciplines en interessegebieden resulteert in het verder kijken dan alleen je eigen vakgebied.

Waarom Hippodameia

Bedrijven benchmarken continu met andere branches om er van te leren en hun dienstverlening te optimaliseren. Wij geloven dat dat bij mensen net zo werkt. De kracht van het samenbrengen van verschillende disciplines en interessegebieden resulteert in het verder kijken dan alleen je eigen vakgebied en uiteraard persoonlijke ontwikkeling. Onze missie luidt dan ook als volgt:

"Wij zijn een netwerkvereniging die verschillende disciplines in stijl bij elkaar brengen,
met elkaar verbinden en streven naar vooruitgang."

De missie en de kernwaarden waar wij voor staan hebben wij doorvertaald naar ons logo. Daarmee in alles wat we doen staan verbinding, stijl en vooruitgang centraal.

Waar we voor staan

  • over-ons-verbindingVERBINDING

  • STIJL

  • VOORUITGANG

Ons bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een vijftal enthousiaste leden die zich inzetten om de vereniging naar een hoger plan te tillen. Daarbij vinden zij het allen een voorrecht om het diverse, mooie ledenbestand te vertegenwoordigen.

Jelle van Bueren
Voorzitter

Alexander Asjée
Vice-Voorzitter

Justin Bronsgeest
Secretaris

Ouren Schipperus
Penningmeester
 
Renée Schluter
Commissaris