Testimonials

Hippodameia is een besloten club maar dat betekend niet dat de leden niet spreken. Hieronder leggen enkele leden uit wat hun drijfveren zijn en waarom zij voor Hippodameia kiezen.

—————————————————————————————————————-

Anne-Marijke Kosta, 24 jaar
Co-assistent Faculteit Diergeneeskunde

Tijdens mijn studie Diergeneeskunde heb ik de mogelijkheid gehad om een jaar lang wetenschappelijk onderzoek te doen. Ik merkte tijdens dat jaar, dat ik de kennisverbreding, zowel binnen als buiten diergeneeskundig vlak, erg leuk en interessant vond! Momenteel loop ik co-schappen en zal ik met een aantal maanden afstuderen als dierenarts. Het is leuk om de geleerde kennis in praktijk te brengen en om een patiënt ‘evidence-based’ op te werken. Live and learn is dan ook een quote die mij goed omschrijft.

Waarom Hippodameia?

De grote kracht van Hippodameia is de interdisciplinariteit; de mogelijkheid om gemotiveerde mensen buiten mijn eigen vakgebied te ontmoeten en dus het verbreden van mijn eigen kennis. Daarnaast is er altijd een ongedwongen sfeer tijdens de borrel en andere activiteiten.

—————————————————————————————————————-

Rico den Burger , 24 jaar RdB Communicatie

Op achtienjarige leeftijd startte ik mijn eerste onderneming – RdB Communicatie – en ontwikkelde ik de online presence voor de televisieprogramma’s Dichtbij Nederland en Dutch heat. Zeven jaar later en een HBO en WO-studie verder ben ik nog steeds zelfstandig en adviseer, help en train ik organisaties om de kansen van sociale media op te nemen in hun business model.
Waarom Hippodameia?

Om in de huidige snelle en veeleisende maatschappij een rol van betekenis te kunnen spelen is een veelzijdig en interdisciplinair netwerk vereist. Hippodameia in één van de weinige netwerkverenigingen waarin die veelzijdigheid en interdisciplinariteit gewaarborgd zijn. De bijeenkomsten van Hippodameia zijn behalve gezellig zeer leerzaam. Hippodameia is een warme vereniging waarbij collectief succes het doel en vriendschap het middel is.